Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rommelroute

26 June 2022 12:00 - 19:00

De rommelroute wordt weer gehouden in alle straten van Keent voor uw eigen deur op de stoep of uw eigen tuin!
Er mag niet op de openbare weg spullen worden aangeboden. Er worden geen straten afgezet voor het verkeer.

Aanmelden
Deelnemers worden verzocht zich vóór 19 juni 2022 aan te melden, bij voorkeur via dit formulier.
Ook kan en mag u zich aanmelden via de mail naar wijkraadkeent@gmail.com met vermelding van uw naam, adres, postcode, e-mailadres en telefoonnummer.
Voor onze niet digitale mensen kunt u zich natuurlijk ook altijd opgeven via het aanmeldformulier wat we in de wijk verspreiden. Deze krijgt u in de brievenbus en mag u na het invullen dan afgeven op de Zuiderstraat 30a in Weert.

Dit jaar mag u ook weer op het plein bij het Keenterhart en langs de stoep bij het grasveld van Het Dal uw spullen verkopen. Als u dit wil doen, schrijf dan bij adres in onderstaand aanmeldformulier ‘Keenterhart’ of ‘Het Dal’.

Alle aanmeldingen na 19 juni kunnen helaas niet verwerkt worden in onze routekaart. Nadat de routekaart bekend is wordt deze ook naar u verstuurd via de mail.

Open podium
De wijkraad wil dit jaar een open podium organiseren op het grasveld van Het Dal, waar mensen hun zang en danstalent kunnen laten zien aan de wijk! Zit je momenteel in een band of dansgroep, of heb je een uniek talent? Meld je dan aan bij wijkraadkeent@gmail.com. Als we minimaal 5 aanmeldingen hebben zal het open podium doorgaan, bij minder kunnen we het helaas niet door laten gaan, dus meld je aan!

Er zal voldoende reclame gemaakt worden voor deze dag via Hoplr, Facebook, etc. Zoals elk jaar wordt er ook een rommelroute kaart gemaakt. Deze kaart kunt u via de website downloaden. Verder zullen wij u op hoogte houden via wijkraadkeent.nl, Hoplr, Weertdegekste, en eventueel email.

Direct aanmelden
Wil je graag meedoen? Meld je dan nu aan via dit formulier.

Details

Date:
26 June 2022
Time:
12:00 - 19:00

Venue

Keent
Weert, Nederland