Beelden-keent3

Zorg-Info Inloop Wijkverpleging

Zorg-Info Inloop Wijkverpleging bij De Ontmoeting Per 8 juni gaat het inloopspreekuur weer open. Iedere maandagochtend van 10.30u tot 12.00uur kunt u binnen lopen bij de Ontmoeting van Keent onderneemt (St. Jozefskerkplein 3) met vragen betreffende zorg & welzijn.

Dit kan gaan over persoonlijke verzorging, verpleging, huishoudelijke zorg, dag invulling, hulpmiddelen, ziektebeelden, begeleiding of heel iets anders. Er is een wijkverpleegkundige en/ of iemand van de thuisbegeleiding aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Ook vragen omdat u zich zorgen maakt om iemand anders zijn welkom. Misschien ziet u in uw omgeving dat iemand achteruitgaat, moeilijker loopt of steeds minder buiten komt. Ook daarmee kunnen we ondersteunen.

Wij zullen hierbij de RIVM richtlijnen handhaven en vragen dan ook om de 1.5 meter afstand te houden. Tevens zullen er momenteel geen themabijeenkomsten gepland worden. Als er meer mogelijk is binnen de RIVM richtlijnen zullen wij de nieuwe data en onderwerpen voor de themabijeenkomsten vaststellen. Van 13 juli t/m 17 augustus 2020 is er geen inloopspreekuur ivm vakantie. Met Vriendelijke Groet, Wijkverpleegkundigen en Thuisbegeleiding van de Zorggroep en Landvanhorne Klantenservice@dezorggroep.nl 088-6108861 Info@landvanhorne.nl 0900-3335555

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email