Sjors Sportief zoekactie voor kinderen: Een avontuurlijke schattenjacht in Weert

Speurneuzen opgelet: Sjors Sportief komt met een superleuke schattenjacht in Weert!

Sjors Sportief zoekactie voor kinderen: Een avontuurlijke schattenjacht in Weert

Sjors Sportief is helemaal in de feeststemming en dat betekent dat we een supertof zoekavontuur voor kinderen in petto hebben! We willen niet alleen lol trappen, maar ook Sjors Sportief laten stralen en kinderen een geweldige en interactieve ervaring bezorgen.

Wat houdt de Sjors Sportief zoekactie voor kinderen in? Nou, hier komt ‘ie:

Speurtocht naar schatten: We verstoppen Sjors Sportief schatten op drie geheime plekken in Weert. En het is aan jullie, avontuurlijke kids, om ze te vinden!

Aanwijzingen en raadsels: We zullen aanwijzingen en raadsels op onze Weert in Beweging sociale media delen (op Facebook en Instagram) om jullie te helpen die verborgen schatten te ontdekken.

Geweldige prijzen: Voor de allerbeste schatjagers zijn er prijzen die niet in geld zijn uit te drukken. De drie vinders van de schatten krijgen een beloning voor hun geweldige zoekkunsten. Je wint dan een prijs die wordt aangeboden door Schoenen – Sportspeciaalzaak Colada of Zwembad de IJzeren Man of Basketbal Academie Limburg.

De Sjors Sportief zoekactie voor kinderen draait om het aanmoedigen om de stad te verkennen, actief te zijn, en vooral, om plezier te beleven.

Dus, hoe kun je meedoen?

1. Locatie-onthulling: Zorg dat je op 27 december onze Weert in Beweging sociale mediapagina’s volgt om de exacte locaties te ontdekken.

2. Aanwijzingen en raadsels: Vanaf dat moment beginnen we met het geven van hints en raadsels om jullie schattenjacht te starten.

3. Het grote avontuur: Kinderen worden uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan, de aanwijzingen te volgen en de schatten te vinden. Ouders en begeleiders kunnen natuurlijk ook meedoen.

4. Deel je avontuur: Laat ons weten hoe het gaat via onze Weert in Beweging sociale media met de hashtag #SjorsSportiefWeertHunt en maak kans op te gekke prijzen.

De Sjors Sportief zoekactie voor kinderen wil Sjors Sportief in de schijnwerpers zetten en kinderen aanmoedigen om lekker actief te zijn en plezier te maken. Dit geweldige evenement zal niet alleen de gemeenschap dichter bij elkaar brengen, maar ook de bekendheid van Sjors Sportief in Weert vergroten. Doe mee en beleef een onvergetelijk avontuur!

Heeft u vragen naar aanleiding van dit persbericht? Dan kunt u contact opnemen met Tom Theeuwen, combinatiefunctionaris bij Punt Welzijn en coördinator van Sjors Sportief: aanbod@weertinbeweging.nl of 06-30724064

Deel dit bericht: