Nieuwe reeks praatjes Warm Wonen in Weert

Nieuwe reeks praatjes Warm Wonen in Weert

Warm Wonen in Weert start op donderdagavond 11 januari met een nieuwe reeks praatjes. De praatjes zijn gratis bij te wonen en gaan over onderwerpen die te maken hebben met energie besparen, je huis verduurzamen, biodiversiteit in de wijk (wandelingen), warmtepompen, isoleren en zonnepanelen. Iedere donderdagavond om 19.30 uur geeft een deskundige een presentatie en is er gelegenheid tot het stellen van vragen. De praatjes worden gehouden in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in de binnenstad van Weert.  

Op 11 januari bijt projectleider Frans van Tuel de spits af met een praatje over zonnepanelen. Zijn zonnepanelen nog lonend met de terugleveringskosten en gelet op de mogelijke afbouw van de salderingsregel? Verder gaat hij in op de werking van zonnepanelen, de verschillende soorten en hun toepassingen. Hij vertelt ook wat er komt kijken bij het ontwerp en de installatie van zonnepanelen.

Kijk voor het aanmelden en een overzicht van de praatjes op www.warmwoneninweert.nl. Iedereen is welkom en de koffie staat klaar. De praatjes worden georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Dat is een samenwerkingsverband tussen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg.

Deel dit bericht: