Kindercolleges: wat wil je eigenlijk worden?

Kindercolleges: Wat wil jij eigenlijk worden? Ontdek je droombaan.

Heb jij je ooit afgevraagd wat je later wilt worden? De wereld zit vol mogelijkheden, en het is nooit te vroeg om een kijkje te nemen in de wereld van verschillende beroepen. Bibliocenter Weert nodigt alle nieuwsgierige kinderen tussen de 5 en 10 jaar uit om deel te nemen aan het Kindercollege: “Wat wil jij eigenlijk worden? Ontdek je droombaan!”

Tijdens de komende maanden krijgen kinderen de unieke kans om kennis te maken met inspirerende professionals, waaronder de Weerter Prins en Jeugdprins Carnaval van dit jaar, een toegewijde wijkagent, een heldhaftige brandweerman, een zorgzame medewerker van de dierenambulance en een moedige militair.

Je bent welkom op onderstaande data:

· 7 februari 2024: (jeugd) Prins(en) Carnaval vertelt Op deze dag komen Rogstaekerspreens 2024: Ruud I en Jeugdpreens Wes I al je vragen beantwoorden en vertellen hoe het voelt om Prins te zijn.

· 6 maart 2024: De wijkagent vertelt

· 3 april 2024: De brandweer vertelt

· 8 mei 2024: Verhalen van de dierenambulance

· 26 juni 2024: De militair vertelt

Dit is een geweldige kans voor kinderen om echte verhalen te horen, vragen te stellen en te ontdekken welke dromen en mogelijkheden de wereld te bieden heeft.

Aanmelden

De Kindercolleges vinden plaats van 15.00 tot 16.00 uur bij Bibliocenter Weert. Deelname aan deze colleges is gratis, maar we vragen je vriendelijk om je van tevoren aan te melden op onze website: www.bibliocenter.nl/kindercolleges.

Einde bericht. Noot voor de redactie, voor meer informatie:  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gaby Hellenbrand, specialist programmering bij Bibliocenter, via telefoonnummer +31 (0)882432000 of per e-mail via g.hellenbrand@bibliocenter.nl

Deel dit bericht: